Pakmaya Antep Fıstıklı Kivili Petibör Pasta Farklı model tarifimde burada
Malzemeler
*175 gr petibör bisküvi kakaolu
*1 paket bol fıstıklı Pakmaya Antep fıstıklı puding
*2,5 su bardağı süt
*1 adet kivi
Yapılışı
** 1 paket Antep fıstıklı puding
* 2.5 su bardağı sütle pişirilir.
* Cam bir kaseye streç flim (serilir ben biraz daha kalın naylonu tercih ediyorum)
* Petibör bisküvüler ve kiviler dizilir
*puding bir kısmı dökülür
*Diğer kat da bisküviler dizilir tekrar puding dökülür
*Puding üç aşamada bitirilir En üstte bisküviler konur
*Tepeleme kase kat kat doldurulur
*Sterç kapatılır buzdolabında 2 saat bekletilir.
*Ters çevrilerek servis yapılır.
No comments:
Post a Comment